Marjolein van Lonkhuijzen – Fontein

Founder

Als bestuursadviseur binnen een sociaal-maatschappelijke organisatie heb ik altijd een sterke focus gehad op het begrijpen van de impact van persoonlijke omstandigheden van werknemers en hoe deze van invloed zijn op hun functioneren. Ik geloof dat het belangrijk is om de menselijke kant van organisaties te begrijpen en te erkennen, omdat dit een grote invloed heeft op het welzijn en de prestaties van werknemers.

Mijn levenslange fascinatie voor het gedrag van mensen, hun drijfveren en de benodigde veranderingen heeft mij altijd gedreven om hierin een positieve verandering teweeg te brengen. Ik ben ervan overtuigd dat ieder individu verlangt naar erkenning, waardering en het gevoel van waarde te zijn. Dit vormt de basis van mijn benadering.

Gedurende mijn tijd bij de vakbond (CNV) en eerder bij Humanitas heb ik de kans gehad om veel mensen te ontmoeten, begeleiden, ondersteunen en activeren in diverse omstandigheden en op verschillende niveaus. Ik heb gewerkt met individuen die te maken hadden met persoonlijke uitdagingen, zoals financiële problemen, gezondheidsproblemen, relatieproblemen, enzovoort. Daarnaast heb ik ook teams begeleid bij het oplossen van conflicten en het verbeteren van de samenwerking.

Om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en mijn expertise uit te breiden, heb ik de opleiding tot mediator afgerond. Deze aanvullende opleiding heeft mij voorzien van de nodige verdieping en tools om effectief te kunnen optreden in conflictsituaties en om te bemiddelen tussen verschillende partijen.

Mijn doel als founder van Curiosus is om een positieve impact te hebben op individuen en teams, zodat zij zich gehoord, begrepen en ondersteund voelen. Ik geloof dat door het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving, waarin mensen zich vrij voelen om zichzelf te uiten en samen te werken, organisaties kunnen floreren en succesvol kunnen zijn.

“If you can’t explain it simple, you don’t understand it well enough.”